30 septembrie 2013

Lansare joc pentru console si PC: Fifa 2014

Acest articol vine mai mult in sprijinul amatorilor de jocuri pentru PC si console sau alte platforme de gaming, din moment ce Electronic Arts a anuntat lansarea pe 27 septembrie 2013 a urmatorului tilu din celebra serie de jocuri de fotbal.


Dupa cum am spus, Fifa 2014 este disponibil atat pe PC cat si pe urmatoarele platforme de gaming: Playstation 2, PlayStation Portabil, PlayStation 3, Nintendo DS, XBOX360, PSVita si Wii. Probabil si pentru PS4, dar nu este nimic concret din acest punct de vedere.
Electronic Arts a confirmat ca simulatorul vine cu o serie de imbunatatiri majore, fata de precedentele titluri din serie si anume: grafica cu mult imbunatatita si adaugarea caracteristicii Precision Movement, care permite motorului de joc sa aiba parte de un realism suplimentar. In afara de aceasta caracteristica, este introdusa o noua optiune in sistemul de joc, denumita Protect the Ball, ce are ca scop mai mult control al mingii, al jocului tactic din partea jucatorului. Sunt introduse si o serie de miscari si efecte foarte apropiate de mecanismul real de joc. Probabil la PS3 putem vorbi de senzori de miscare in ceea ce priveste jucatorul din teren si mingea. Cadrele sunt filmate mai de aproape iar decorul, imaginea de ansamblu este mult mai stilizata.

Ventum Kids


Puteti vedea mai jos cateva imagini din joc:



Puteti verifica produsul/produsele apasand aici.

Aproape uitasem sa mentionez, pentru posesorii de PC-uri, acestea sunt configuratiile de sistem(hardware) optime pentru a juca Fifa 14 in cele mai bune conditii:

Cerinte minime:
Sistem de operare Windows Vista SP1, Windows 7 sau 8 pe 32 de biti, posibil sa mearga si pe XP 64 biti
Procesoare Intel Celeron Dual Core 1.6 Ghz sau Intel Core 2 Duo 1.87 GHz/ AMD Athlon 3600+ sau 4600+
Placi video nVidia 8400, 8600 GTS sau RADEON 9550, Radeon HD 5550 cu o memorie de minim 512 MB
Versiune DirectX: 9c
Spatiu pe hard disk: minim 8 GB
Memorie RAM: minim 1 GB

Cerinte recomandate: Sistem de operare Windows Vista SP1, Windows 7, 8
Procesoare Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, AMD Athlon Dual Core 4800+
Placi video nvidia Geforce 8800 GT, Radeon HD 2900 XT cu o memorie de minim 256/512 MB
Memorie RAM: 2 GB
Conexiune la internet pentru mod multiplayer: viteza recomandata de 512 kb/s sau mai mare

2 comentarii:

  1. And as a part of fifa 14 ultimate coins contract from the partnership, EA Sports are permitted to capture realistic models by utilizing their 360-degree 3D head scan technologies. The 3D models of Juanfran, Diego Godin, Mario Suarez and David Villa of Atletico Madrid have already beenright defender considering that 2011. Juanfran had an extraordinary performance in the fut 14 coin-19 Football Championship, as Spain won along with the player received the Golden Player award. Besides, he produced his full side debut on 26 May 2012, playing the complete match within a 2-0 friendly win with Serbia in St. Gallen, as a right-back. He was selected by manager Vicente del Bosque for his FIFA 13 Game.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uw blog is onderscheidend. Ik vond uw blog innovatief. Je hebt heel ongelooflijke thema gekozen voor uw schets. Ik koesterde het.

    RăspundețiȘtergere