04 octombrie 2013

Cont Kingsroad ! Oferta limitata

M-am gandit sa ofer unul dintre putinele mele conturi in jocurile online, bazate pe browser. Am de gand sa dau contul KingsRoad.

KingsRoad este unul dintre rarele jocuri de tip RPG, a carui actiune se petrece intr-un mediu ideal, fantastic iar mecanismul de functionare a jocului este bazat pe o platforma online, cu elemente flash si javascript. Ceea ce este interesant este faptul ca RPG-urile nu sunt disponibile ca unelte de interactiune in browser, ci mai mult ca aplicatii preinstalate pe diverse dispozitive(PC, telefoane, tablete, console). Acest joc face o exceptie de la regula.

Mai jos va voi da cateva detalii despre joc. Nivelul de joc obtinut de mine este 43, MAXIMUL este 60 disponibil. Am realizat acest nivel, jucand corect, fara metode de a trisa, programe, coduri. Etc. Il sfatuiesc pe noul titular sa faca la fel. Sunt 3 clase disponibile in joc: Arcas, Cavaler si Vrajitor(Mag), fiecare avand propria lui caracteristica si propriile abilitati/puteri. Intr-un singur cont sunt toate cele 3 clase, fiindca jucatorului i se permite sa aleaga ce clasa doreste pentru a juca.
Sunt 3 tipuri de nivele de joc, in functie de dificultate: Normal, Eroic si Campion. In functie de aceste nivele de dificultate, jucatorului i se ofera diverse accesorii: armuri, sabii, potiuni, arme etc. Eu am toate accesoriile de la nivelul Epic. Cel mai mare nivel pentru accesorii este Legendary.
Atat brutaria cat si fieraria sunt actualizate pana la nivelul 4. Abilitatile mele sunt in numar de 4, actualizate pana la nivelul maxim de 10.

Mai jos aveti cateva detalii despre contul meu: 


Deci sus unde scrie 43 este Nivelul meu de joc. Mai jos, in acel tabel, sunt cele 4 abilitati active de mag. Sunt si abilitati pasive. Sunt toate la nivel maxim, 10.


Aici aveti toate detaliile jucatorului. Daca mai aveti intrebari, postati aici sau pe mail. Tot pe mail veti primi si detaliile despre cum puteti intra in posesia contului. Dupa ce il primiti, retineti urmatoarele:

1. schimbati parola
2. jucati corect, fara metode de trisare, altfel riscati sa fiti banati sau sa ramaneti fara cont
3.spor la joc

ACTUALIZARE RECENTA: Dupa experienta cam neplacuta cu un anumit utilizator numit Olenici Florin, cu 2 adrese de Yahoo messenger: pupikutz@yahoo.com si undertaker@yahoo.com, care a latrat destul de mult ca transfera bani , ca e interesat de cont, nu a facut altceva decat sa imi iroseasca timpul, testand mai mult terenul, nicidecum nu avea de gand sa intre in posesia contului. Ba mai mult, teparul, in viziunea sa, eram eu. Va rog frumos, daca nu va bazati pe incredere sau nu aveti incredere in mine sau in persoane, in general, nu ma mai contactati. Voi aveti nevoie de acest cont, nu eu. Eu mi-am facut datoria si am muncit cam 2 luni si jumatate la cont, iar nivelul se realizeaza extrem de greu, puteti intreba pe oricine. Nu dau nimic gratuit, din moment ce am lucrat la acest ceva, oricat de neimportant ar parea, si am nevoie si eu, ca toata lumea, de bani, din diverse motive, unele personale, altele non-personale.
Deci va rog frumos, daca nu sunteti persoane serioase, mature, ci sunteti pustani de liceu pusi pe glume sau aveti "aere" de oameni importanti, va rog sa nu ma mai contactati sau sa imi irositi timpul. Marfa e a mea, banii ai vostri. Va convine, bine, nu va convine, iarasi bine.

3 comentarii:

  1. Deci tipul asta a aratat vreo confirmare de plata? Poze, ceva..? Mie mi se pare ca el a vrut sa te tepuiasca... Oricum, nu mai incerca sa contactezi diversi gaozari, e plin netu de ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Victor, n-ai inteles, el m-a contactat pe mine si s-a prefacut ca ar vrea sa imi dea niste bani. Din discutia pe messenger ar fi trebuit sa imi dau seama de minciuna, cand i-am spus pretul si mi-a replicat scurt: "atat iti dau."

    RăspundețiȘtergere
  3. Era si culmea sa il crezi. Mariane, nimeni nu iti spune atunci cand precizezi suma ca iti va da oricat ii ceri. Mai ales nu pe Internet. Apropo, wtf, ce incerci sa insinuezi cu "aere" de oameni importanti???????

    RăspundețiȘtergere