09 august 2013

Modalitati de a trimite mesaje publicitare

Nu cred ca cei care si-au deschis de curand o firma, detin o companie(in orice caz promoveaza un produs sau serviciu) s-au gandit ca exista modalitati automate de a se promova in mediul online, prin trimiterea de mesaje publicitare.

Stim cu totii ce inseamna mesaje sau mailuri publicitare, in scop de marketing, desi de cele mai multe ori sunt suparatoare si tindem sa le ignoram. Le primim pe telefon, dar cea mai frecventa metoda de raspandire a acestui fenomen este e-mailul pe care il primim frecvent in categoria SPAM a postei noastre electronice. Bineinteles ca sunt unii limitati din punct de vedere mental, ma refer aici la cei care trimit mesajele publicitare la intamplare, fara a cunoaste sau a interactiona direct cu persoanele care primesc anunturile si de aceea unii utilizatori, fie ei mai avansati sau mai putin avansati au tendinta de a ignora pe deplin astfel de tentative de reclama. Cei care trimit mesajele enervante, care nu au nici o legatura cu un produs sau un serviciu sunt escroci care folosesc diverse adrese de mail, cu caracter neidentificabil, fiind ajutati de un server sau un soft ce genereaza la intamplare adrese stranse din intreaga baza de date a site-urilor dubioase... Aceste persoane trimit mesajele prin care se promoveaza produsele sau serviciile mentionate in continutul mesajului, insa fara a avea legatura cu firma, compania, unitatea comerciala care promoveaza marcile produselor sau presteaza serviciile. Ba mai mult, nu au nici un fel de legatura sau implicare in conducerea companiilor mai sus mentionate.



Trebuie sa stiti ca cei ce detineti afaceri de larg interes sunteti expusi unor riscuri foarte mari daca alegeti sa va faceti publicitate anonima, la intamplare, pe Internet, de cele mai multe ori acest prost obicei terminandu-se cu reclamatii din partea utilizatorilor sau blocari de adrese web.
Exista numeroase metode de a trimite e-mailuri cu scop publicitar intr-un mod profesionist si legal, unul dintre site-urile care furnizeaza acest tip de serviciu se numeste WomSend. Cel mai indicat ar fi sa folositi acest serviciu indicat, deoarece in cadrul campaniei de promovare pe care o derulati veti avea parte de tot suportul necesar din partea expertilor, in ceea ce priveste promovarea produsului pe un public-tinta care sa fie interesat de acel produs, serviciu etc.


Decoportal


WomSend ofera, dupa crearea unui cont, accesul intr-o platforma interactiva, separata de site-ul principal, in care clientul isi poate crea o sectiune de mailuri publicitare cu adrese de mail importate dintr-un fisier in format csv sau txt, doar cu acordul verbal al destinatarilor. Abuzul nu este permis in nici un fel, deoarece site-urile dedicate acestui tip de promovare electronica detine o politica riguroasa anti-spam. Asadar, clientul se poate loga in platforma, poate crea campania, o poate gestiona, monitoriza, edita sau sterge oricand fara aprobarea unui administrator. De asemenea, clientul isi poate alege un public tinta in functie de zona geografica si de oferta pe care o pune la dispozitia publicului.
Cred ca fiecare trebuie sa aleaga astfel de servicii, care sunt intr-adevar cu bani, dar sunt net superioare celor gratuite. Si performante pe deasupra!
Incercati WomSend, programul dvs. online de trimitere de mesaje publicitare pe mail!!

4 comentarii:

  1. Asa cum faci si tu spam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am facut spam bai asta, ti-am trimis doar de 2 ori un mesaj publicitar. A treia oara a fost din greseala. Promit ca nu se va mai repeta. Daca ai ceva spus, spune-mi direct, pe mail, nu comenta aici aiurea, daca esti nemultumit. Nu iti place, nu intra. N-o sa mai auzi de la mine de mesaje de genul ala. A fost mai mult un test, sa vad daca mai inregistrez trafic.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce toti cretinii care comenteaza aici, fara macar sa aiba bunul simt sa dea un share la articol pe o retea de socializare, sau sa faca macar un backlink, un link buid, ma rog, termeni necunoscuti, se cred grandomani, centre ale universului, care intra doar sa spuna si ei ceva in bataie de joc, sub protectia anonimatului? Ce caractere de oameni... Adevaratii businessmani nu se comporta ca gorilele si incearca sa faca macar un gest de apreciere, oricat de mic... Pana atunci, cei care mai scriu aiurea, vor primi ban dupa IP permanent si raport...

    P.S: Chiar daca va ascundeti dupa chestii private, tot va pot localiza adresele, furnizorii de internet si va pot da trace... Scuze pentru termenii in engleza, dar sunt socat de atitudinea conationalilor mei...

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca o observatie importanta si valabila pentru toata lumea... Multi sunteti de tot rasul... Habar nu aveti sa dati un click si va dau un sfat profesionist: nu va mai chinuiti si nu mai intrati aici... Lasati-i pe cei care intr-adevar isi folosesc materia cenusie sa acceseze pagina asta.

    In speranta ca ati inteles, va multumesc.

    RăspundețiȘtergere