15 februarie 2013

Cadouri pentru cei dragi


Cadouri...cand ne gandim la acest cuvant ne imaginam o felicitare, o cutie cu suprize, un obiect simbolic, un produs cu o valoare mica, medie sau mare in general. Cadoul in sine poate fi si un gest frumos facut unei persoane apropiate, unui membru al familiei, unui prieten/prietene, coleg de scoala, de servici sau sotiei/sotului. Cadourile au existat intotdeauna, dar in societatea moderna s-au impus ca
un obicei de bun augur, o traditie si putem spune chiar o moda. Cadourile de obicei sunt facute unor persoane cu ocazia unor evenimente speciale(zile onomastice, botezuri, nunti), pot fi ceva simbolic/reprezentativ sau ceva palpabil si anume, obiecte de diferite forme si dimensiuni.
Astazi va voi prezenta cateva magazine online a caror functionare are ca scop producerea, multiplicarea, distribuirea si vanzarea cadourilor, de orice natura, orice tip si orice destinatie.Vom incepe cu FunGift.ro, din cate am inteles cel mai mare magazin online specializat in cadouri, cu cele mai multe comenzi inregistrate, ce ofera diferite tipuri de cadouri, pentru diverse grupuri, categorii de persoane si pentru evenimente. Site-ul are un aspect placut, este usor de utilizat, avand multiple functionalitati, inclusiv de cautare, de sortare etc. Cadourile au preturi relativ medii, pornind de la 5-10 lei si ajungand pana la 50-60 de lei per comanda, insa aceste obiecte sunt ideale pentru diverse ocazii si sarbatori, cum ar fi Valentine's Day(Ziua Indragostitilor), Craciun, Pasti, mai ales ca FunGift pune la dispozitia cumparatorilor cadouri pentru copii, femei si barbati, adica pentru persoanele dragi. Livrarea se face exclusiv la comanda online, prin FanCourier, in  orasele in care acest serviciu este disponibil, in maxim 24 de ore, iar la sectiunea Contact poti beneficia de asistenta din partea unui consultant vanzari prin intermediul unui e-mail sau nr. de telefon. FunGift.ro ofera mai multe optiuni de plata, la sectiunea Cum platesc?, asa ca nu va doresc decat spor la cumparaturi si sa va faceti fericiti apropiatii/rudele/familia/cei dragi. Pentru comenzile mai mari de 100 lei, livrarea se face gratuit.

Ca tot vorbeam de cadouri, ma gandeam ca FunGift.ro este alegerea perfecta pentru ziua de nastere a sotiei/sotului, fratelui, surorii, precum si pentru zile ca 1 Martie, 8 Martie, 1 Iunie etc.


FunGift.ro
Un alt magazin de unde se pot obtine cadouri pentru cei dragi este CrystalGifts.ro. Atentie insa, se poate observa ca titlul magazinelor sau al site-urilor sunt asemanatoare, dar acestea nu au nimic in comun in ceea ce priveste tipul de produse sau servicii pe care le ofera clientilor, fiind complet diferite. Insa sunt comparabile prin pret si accesibilitate. Dupa cum spuneam, CrystalGifts.ro ofera cadouri personalizate, in functie de preferintele cumparatorilor si ofera in special cadouri destinate nuntilor. Cred ca vor fi multe persoane interesate de acest magazin, deoarece sunt multi care incearca sa aiba o nunta ca in povesti, speciala, remarcabila, care sa ramana in memoria persoanei cu care isi vor intemeia familiile. De aceea, cred ca obiceiul cu cadourile moderne, sic, trendy la nunta sunt mai mult decat o moda, deoarece preturile sunt accesibile tuturor, permitand o oarecare flexibilitate. Tocmai de aceea CrystalGifts.ro pune la dispozitie pe site o gama variata de produse, preturile fiind pentru toate buzunarele, pornind de la 10 lei pana la 200 lei si constand in invitatii pentru nunti, botezuri, cadouri pentru miri si mirese. Magazinul dispune de numere de telefon pentru asistenta si modalitatile de achizitionare, livrare si plata. Ce nu am spus nici la FunGift.ro, nici la CrystalGifts.ro este ca utilizatorul are posibilitatea sa isi faca cont pe site-uri, avand acces la comenzile efectuate, pret, istoric comenzi, adresa de livrare, modalitati de plata.
CrystalGifts.ro

O varietate mare de produse, nu stiu sigur daca toate pot fi oferite drept cadouri, sunt puse la dispozitia voastra de D-Mail.ro, nu sunt convins ca este magazin 100% online, insa produsele pot si fi achizitionate la comanda pe site. Ca sa va ofer o informatie mai exacta, D-Mail are si o sectiune pentru cadouri, dar ofera si produse din diferite categorii, pentru diverse utilizari si scopuri. Cred ca preturile sunt destul de piperate si dezavantajeaza oarecum magazinul de celelalte magazine prezentate pana acum, preturile fiind cuprinse intre 50 si 400 de lei. Cu toate acestea gasesti multe lucruri utile pentru animalele de companie, casa si gradina, bucatarie dar si gadget-uri(dispozitive electronice) pentru pasionati.Desigur, nu prea am avut timp sa analizez site-ul, dar la o verificare mai atenta si o navigare mai completa, se pot vizualiza si ofertele pentru curatenie si igiena, baie, birou. Practic e un magazin universal, cu de toate pentru toti. Insa nu prea cred ca  D-Mail este cel mai potrivit magazin pentru a cumpara un cadou.


Dmail.ro
Trecem rapid in revista un magazin online specializat in producerea si vanzarea cadourilor de tip gadget-uri, electronice, constand in stick-uri de memorie USB, personalizate, care are un titlu mai mult decat sugestiv: USBMania.ro. Tot ceea ce vand domnii de la magazin are legatura cu perifericele, fiind cadoul perfect pentru cei pasionati de computere, telefoane, tablete etc.Ca sa va faceti o idee despre ce ofera USBMania.ro, exista o gama larga de electronice, incepand de la camere web pana la mouse-uri cu usb, tastaturi cu usb, boxe cu usb etc. Comenzile se fac insa, atentie, telefonic, un numar fiind disponibil pe site, unde clientul va oferi detalii despre comanda si livrare, plata urmand a se face prin modalitatile cerute de vanzatori: plata ramburs, la livrare, prin PayPal sau transfer bancar.Preturile sunt destul de accesibile, produsele fiind sortate pe categorii de preturi, de la 0 la 200 de lei, sau mai mari de 200 de lei. Cred ca sunt destul de utile cadourile acestea constand in gadget-uri, pentru marea majoritate a celor care vor sa fie in pas cu tehnologia. Probabil ca acesta a fost scopul, de la bun inceput, al magazinului.

Cadouri USB - USBmania

Daca doriti sa accesati direct continutul unui magazin online, va rog sa faceti click cu mouse-ul pe bannere(imagini) sau pe link-urile colorate cu galben. Link-urile nu contin virusi si va vor redirectiona imediat catre adresa continuta, fara a afisa alte prostii.

Un magazin ceva mai recent, care distribuie cadouri este GiftMarket.ro. La fel ca si titlul, care spune aproape totul, magazinul doreste a fi mai mult o piata de desfacere a cadourilor, cu toate ca este mai putin cunoscut decat competitorii sai, mentionati mai sus.Ce are de oferit GiftMarket.ro? Preturi extrem de reduse, cel putin produsele par promitatoare. Nu stim insa daca raportul pret/calitate este unul real, corect si echitabil.Comenzile sunt exclusiv online iar produsele care pot fi oferite drept cadouri sunt destinate femeilor si barbatilor, preturile fiind cuprinse intre 5 si 80 de lei.Voua cititorilor va ramane ultimul cuvant, sa decideti daca merita atentia voastra, insa din ce am vazut cadourile au o prezentare frumoasa si pot fi oferite sotiilor/sotilor cu increderea ca pot constitui intr-adevar o surpriza frumoasa.La fel ca toate celelalte magazine, GiftMarket.ro este un site complet, cu asistenta telefonica sau prin mail, comenzile sunt procesate si livrate destul de repede, are o interfata extrem de usor de utilizat.Puteti citi direct din pagina GiftMarket.ro marturii ale clientilor, daca nu sunteti convinsi. De asemenea va puteti abona la site, pentru a primi pe mail ultimele noutati, oferte, promotii si reduceri.De asemenea puteti urmari produsele disponibile pe site pe contul din Facebook sau Twitter al magazinului. Nimic nu va mai poate retine sa faceti cadouri persoanelor dragi, sau sa va faceti voua o bucurie stiind ca ati adus zambetul pe chipul unei persoane, fie ea si necunoscuta.
GiftMarket.ro

Excelenta face casa buna cu dependenta. Probabill nu multi dintre voi, cei care citesc articolele mele, cumpara online, insa faceti o incercare. Nu va costa nimic sa vedeti oferta unui producator. E ca si cum ati merge la piata si v-ati uita la legumele de pe taraba, insa aici sunteti scutiti de drum printr-un simplu click.

Un comentariu:

  1. Recomandam si noi usbmania.ro sunt de incredere + ca accepta si plata prin paypal ceea ce e un plus!

    RăspundețiȘtergere