15 februarie 2013

Afiliere prin Articole Sponsorizate

Nu stiu sigur daca am facut bine sau nu in ceea ce priveste afilierea prin sistemul Articole Sponsorizate, mai exact e-advertising.co, ramane de vazut. Spun asta pentru ca am citit mai multe bloguri si forumuri de specialitate, unde mai multe persoane se plangeau prin diverse comentarii, de calitatea serviciilor oferite de Articole Sponsorizate. Eu am fost totusi sceptic in ceea ce
ii priveste, inca de la bun inceput, cand a avut loc incidentul cu pustiul cu care am conversat pe Yahoo Messenger, pana la articolul de 2 bani pe care l-au scris despre mine si despre blogul meu.
Situatia e foarte diferita acum, s-au gandit baietii ca nu s-au pus cu cine trebuia si au facut o mare greseala cand au ironizat lipsa mea de experienta, aspectul blogului meu si modul de a scrie. Pot spune ca atunci cand si-au dat seama ca am inceput sa fiu cunoscut pe Internet, si-au revizuit comportamentul infantil, mai ales cand au vazut pozitionarea mea pe Google, page rank-ul si numarul de vizite pe care le am pe blog. Totusi, nu pot sa spun ca sunt un foarte mare specialist, dar incerc sa ma fac cunoscut si apreciat. Pustii aia doi de pe Articole Sponsorizate, Eugen Sotropa  si Andrei Ursachi s-au gandit ca au in fata lor un individ care vrea sa se joace de-a bloggingul, probabil de aia am fost luat peste picior, dar trebuiau sa se gandeasca mai intai ca cine rade la urma, rade mai bine. Mai bine sa lasam faptele sa vorbeasca de la sine.
Cei de la Articole Sponsorizate s-au specializat mai mult pe oferirea unor pachete de servicii constand in optimizare web, design, SEO, dar am auzit ca foarte multi bloggeri s-au impartit in doua tabere: cei care le contesta serviciile si cei care le lauda profesionalismul si rezultatele excelente. Eu nu cred pana nu vad cu ochii mei, pana nu sunt convins de calitatea serviciilor oferite de platforma Articole Sponsorizate.
Cum am spus si la inceput, afilierea mea la sistemul lor de publicitate si promovare prin atragerea de noi clienti e doar un test, pentru a vedea strict ce progrese inregistrez si daca, intr-adevar se castiga ceva din afilierea prin sistemul oferit de e-advertising.
In primul rand stiu ca promovarea prin campanii Google Adwords sau serviciile de optimizare in motoarele de cautare sunt contra cost, insa afilierea si publicitatea sau strategiile de marketing online sunt puse la dispozitie gratuit. Ce nu imi place mie la sistemul Articole Sponsorizate, e ca au foarte putine joburi la care poti aplica in functie de page rank-ul detinut de blogul tau, iar pretul pentru un articol publicat este foarte mic. Cel putin, eu nu am fost acceptat la nici unul din joburile privind publicarea de articole disponibil pe site, ceea ce ma face sa ma indoiesc de autenticitatea si seriozitatea acestor servicii de redactare. Ar trebui sa se ofere in primul rand solutii ca utilizatorul sau clientul afiliat sa nu isi piarda increderea in serviciile oferite de Articole Sponsorizate.
Ma gandeam ca platforma are unele defecte si pana vor fi remediate si pana vor fi puse la punct toate aspectele si imperfectiunile, va mai trece ceva timp. Am fost contrazis de cativa bloggeri care sunt de ceva timp inregistrati pe Articole Sponsorizate, ce mi-au aratat dovada suprema ca ei intr-adevar castiga bani de pe urma afilierii. Foarte bine, insa de ce nu castiga bani toti bloggerii inregistrati pe platforma? Ca sa nu mai spun ca banii nu sunt extraordinar de multi, dar sa presupunem prin absurd ca sunt mai mult decat suficienti pentru intretinerea si cheltuielile lunare ale respectivilor bloggeri.
Probabil asa se va incheia odata si odata razboiul asta mocnit, conflictul dintre cei care spun ca functioneaza totul bine si cei care spun ca e de tot rasul. Eu nu fac parte din nici una din taberele de mai sus, pot spune doar ca apreciez efortul celor care muncit sa aduca la viata acest sistem de promovare online.
e-advertising.co
E valabil pentru toti cei care au citit si articolul/articolele anterioare, daca sunteti interesati puteti da click direct pe banner(imaginea de sus) sau pe cuvintele continute in link-urile colorate cu galben.Daca sunteti bloggeri si vreti sa castigati bani pentru un pachet de tigari sau o cutie de pateu si o paine , nu ezitati sa va inregistrati pe E-Advertising.co sau Articole Sponsorizate, nici nu mai stiu ce titlu sa dau adresei lor, deoarece descrierea nu corespunde nici cu titlul, nici cu linkul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu