20 septembrie 2013

Sisteme PC, configuratii de top, retelistica si alte promotii

Am vazut o oferta recent recent pentru sisteme PC, adica unitati de calcul cu o configuratie prestabilita, in majoritatea cazurilor sau configuratie ceruta de client, pentru fiecare componenta... in cazuri mai rare.


In ce constau aceste sisteme de calcul: unitati desktop, pentru calculatoare de birou, cu o configuratie predefinita.Avem in acest sens sisteme desktop de top sau cu o configuratie tip gaming(pentru pasionatii de calculatoare care vor sa aiba sisteme puternice, pentru a juca cele mai noi jocuri de calculator).

Sisteme PC, unitati de calcul organizate pe criterii, in functie de destinatie, scop si frecventa utilizarii: in acest sens, exista sisteme PC cu procesoare Intel, AMD, placi de baza Asus, Gigabyte etc. Sunt organizate ierarhic, in functie de pret si performanta si componente aditionale: capacitatea memoriilor RAM si a unitatilor de stocare(hard disk drive).

Puteti vedea lista completa aici.

PC M@DD


Bineinteles, pentru pasionati, exista si sisteme sau componente de retelistica. Retelistica este parte a infrastructurii de date virtuale si consta in servere, unitati de sticare, baze de date, cabluri de date, UPS, switch-uri si routere, surse de alimentare si placi de retea.

Puteti vedea oferta apasand aici.

PC M@DD


Pentru orice alte componente, accesorii, monitoare, laptop-uri, imprimante precum si alte promotii sau oferte in ceea ce priveste produsele mentionate mai sus, puteti vedea oferta completa vizitand acest site.


PC M@DD



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu