27 august 2013

Smartphone Quad Core Dual Sim KRUGER&MATZ

Mi s-a parut interesant sa vad in oferta unui magazin de electronice un astfel de smartphone la un pret, sa zicem moderat pentru unii, piperat pentru altii. Insa pentru cei care doresc sa economiseasca, un telefon de calibrul asta este tocmai bun.
Desi numele nu spune mai nimic, telefonul este produs de brandul care se regaseste in titlul acestuia, KRUGER&MATZ. Este un smartphone la fel ca toate celelalte, echipat cu procesor Quad Core, de tip ARM Cortex A5, ce lucreaza la o frecventa de 1.2 Ghz. Daca nu ma insel, are acelasi tip de procesor ca si Iphone-ul. Cu un chipset Qualcomm MSM8225Q, ruleaza sistemul de operare Android versiunea 4.1.
Vine incorporat cu un ecran capacitiv IPS care are diagonala de 4.5 inch, o rezolutie de 960x540 pixeli, care poate rula 16.7 milioane de culori.
La fel ca mai toate telefoanele inteligente, functia Dual Sim permite utilizatorului sa isi extinda aria de activitate, avand la dispozitie 2 sloturi: pentru o cartela SIM normala si o alta cartela microSIM, pentru a face trecerea de la Iphone la Android.
Reteaua, conectivitatea si capacitatea de transfer sunt oferite de suportul Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si portul USB 2.0. In ceea ce priveste reteaua de comunicatii, modelul opereaza in urmatoarele benzi de emisie-receptie: 3G, EDGE, GPRS, HSPA.
Telefonul dispune de 2 camere foto, o camera situata in spate, de 8 MegaPixeli si o camera frontala, de 2 MegaPixeli, cu functii autofocus si flash.
Memoria de stocare interna este de 4GB la care se poate adauga un card microSD de pana la 32 GB inclusiv. Memoria RAM a telefonului este de 1 GB.
Functiile incorporate ale acestui smartphone KRUGER&MATZ sunt diverse, multiple si complexe. Voi enumera doar cateva caracteristici globale, pe care le detin majoritatea modelelor existente pe piata: Adobe Flash, Java, senzori de proximitate, de lumina, Radio FM, GPS, E-mail, Harti, inregistrare video si audio, jocuri si aplicatii, Internet WAP, calendar, organizator, cronometru, alarma, calculator, convertor.


Global Electronic

Formatele audio si video pe care smartphone-ul e capabil sa le redea sunt urmatoarele: MP3, AAC, AAC +, WMA, MPEG4, OGG, H.264, streaming media, 3GPP, MPEG4, 3GP Codec etc.

Bateria are o capacitate de 3.7 V, 1800 mAh cu o autonomie de pana la 360 de ore in stand by, de 6 ore in convorbire si 180 de ore in stand by dual sim, avand introduse 2 cartele simultan.

Dimensiunile sunt 131x67x9 mm si o greutate de 140 g.
Culori disponibile: alb, negru.

SMARTPHONE QUAD CORE DUAL SIM KRUGER&MATZ

Global Electronic


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu