20 august 2013

Schimb eficient de bannere si trafic automat

Toate metodele de a face trafic si implicit schimb de bannere dau roade, daca sunt intelese pe deplin sistemele de functionare a acestor site-uri de schimb de reclame si trafic generat de vizitele utilizatorilor inregistrati in aceste sisteme.

Site-uri gen Trafic Site sau GenerareTrafic.ro, ma refer la cele romanesti, au un principiu de functionare in genul circuitelor inchise. Totul se petrece in interior, se consuma in interior, fara posibilitatea de a iesi in exterior sau de a lua contact cu exteriorul. Mecanismul nu este foarte greu de inteles: utilizatorul se inregistreaza in baza de date, apoi isi inregistreaza si site-ul/site-urile sau profilul de pe reteaua de socializare. Sunt si unele site-uri care ofera schimb de vizitatori pentru profile de Facebook, Twitter sau bloguri/forumuri.
Revenind la etapele procesului ce trebuie respectat pentru a primi vizite si a creste traficul site-ului unui utilizator, dupa ce acesta si-a introdus pagina web in sistem, un administrator va aproba site-ul, daca respecta regulile obisnuite: fara continut ilegal, software, piraterie digitala, virusi, pornografie, rasism, violenta, etc. Mecanismul de functionare a unor astfel de site-uri gen Trafic Site este bazat pe credite. Creditele sunt un fel de puncte de fidelitate sau in unele cazuri, chiar o metoda de monetizare virtuala. Pe scurt, creditele sunt un fel de bani care circula doar pe net. In functie de aceste credite, primite uneori gratuit, alteori fiind achizitionate pe bani, utilizatorul le poate utiliza pentru a cumpara vizite sau click-uri.
Nu mai stiu care este diferenta dintre click-uri, vizite sau impresii. Adica imi dai, iti dau. Tu vizitezi site-urile celorlalti membri si ei il viziteaza pe al tau. E un proces care poate dura foarte mult timp, in functie de numarul de pagini inregistrate si poate deveni uneori plictisitor si enervant. Credeti-ma, am trait pe pielea mea o astfel de experienta si pot afirma ca nu este deloc placut.



BioportalTocmai de aceea am cautat sa descopar metode de a trisa si a pacali sistemul asta stupid, bazat pe bannere, click-uri si vizite automate care te obliga mai mult sa ramai pe site, pentru a spori traficul in sistemul de schimb de vizitatori, nicidecum in site-ul tau. Pot spune ca varianta asta cu schimb de trafic da roade, doar daca esti perseverent si tipicar. Si ai foarte mult timp de pierdut.
Din nefericire, unele sisteme de generare trafic precum EasyHits4U au si protectiile alea anti-trisori, deci in acest caz trebuie neaparat sa respecti conduita, regulile si sa te apuci de treaba. Adica sa dai la click-uri si sa deschizi multe link-uri in multe ferestre din browser, pentru a spori intr-adevar numarul de vizitatori pentru site. Un pic cam ridicol faptul ca trebuie sa stai sa dai click, open, close, click, surf, open, close. Cam monoton !
Insa functioneaza, dupa foarte multe incercari, ai foarte mari sanse de reusita sa atragi multi vizitatori, un trafic decent si click-uri suficiente sa iti promovezi afacerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu