30 noiembrie 2015

Anvelope de iarna ieftine, de cea mai buna calitate !

cauciucuridirect.ro
Personal, mi-am luat prin intermediul partenerilor din lista de mai jos niste anvelope de iarna pentru o Dacie Logan
si am fost foarte multumit de calitatea , dar mai ales de pretul de achizitie al acestora. Nu doar pentru ca ma obliga o hartie semnata avand o reprezentare legislativa , dar mai mult pentru siguranta mea si a familiei mele, deoarece obisnuim sa mergem in vacante, mai ales in perioada concediilor si a sarbatorilor national-religioase. Acum nu putem spune ca avem infrastructura de drumuri beton, ca avem sosele perfecte si unde mai pui ca unele drumuri sunt periculoase, mai ales pe timp de iarna, tocmai datorita vremii capricioase si a intemperiilor care ne pot da mari batai de cap.
Nu zic ca niste amarate de cauciucuri te pot scapa de drumuri inutile la service-urile auto, care de obicei sunt aglomerate, din cauza ca ai ales sa circuli pe niste drumuri foarte proaste in prag de iarna. Nici vara lucrurile nu stau tocmai bine, asa ca esti nevoit sa alergi tot timpul dupa piese. De obicei piesele trebuie schimbate nu doar datorita problemelor cauzate de infrastructura, ci tocmai datorita perioadei mari de folosire si/sau uzura.

M-am uitat un pic pe la acesti parteneri si am observat ca au si o gama larga de piese noi, originale pentru toate marcile si modelele de autoturisme, chiar si cele care se gasesc un pic mai greu, deoarece sunt autoturisme editie limitata.

Pentru toate acestea va rugam vizitati urmatoarele site-uri:

Anvelope de iarna de cea mai buna calitate

Anvelope(cauciucuri) ieftine

Jante

Piese auto pentru toate masinile si marcile auto

Piese auto originale !  sau aici

De asemenea, aveti grija sa aveti urmatoarele tipuri de taxe obligatorii platite inainte sa porniti la drum, altfel s-ar putea sa ramaneti pietoni, adica sa apelati la mijloace de transport publice pentru deplasare:

ROVINIETA sau AICI

Asigurare RCA

Asigurare CASCO !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu